مشاوره حقوقی رایگان - دادسرا

سلام خدمت وکلای با وجدان
بنده ابلاغیه ای از سمت شعبه کیفری شیراز جهت دفاع دریافت کرده ام
اما محل سکونت بنده شهرستان فیروزاباد به فاصله 100کیلومتری هست و امکان حضور برای بنده سخت هست.ایا میتوانم نیابت بگیرم یه محل سکونتم و
ایا صلاحیت جغرافیایی دادسرا درست است.؟
متشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست بده تا پرونده را به فیروز اباد انتقال دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
حضورا به شعبه مراجعه نمایید یا لایحه دفاعیه برای شعبه ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارداز طریق لایحه تقاضای نیابت کنید ولی احتمال موافقت کم هست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام محل وقوع جرم شیراز بوده است لذا دادسرای شیراز صلاحیت رسیدگی دارد.
در خصوص اینکه شما در فیروز آباد ساکن هستید، دادسرا می تواند نیابت قضایی بدهد به فیروز آباد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر، باید به همان مرجع رجوع کنید دادسرای اطلسی یا فرهنگ شهر.
راهی نیست فیروزآباد تا شیراز

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید در مراحلی از دادرسی، تقاضای نیابت قضایی نمایید اما در کل نمی‌توانید این پرونده را ارجاع به شعبه محل سکونت خود دهید اما با ارسال لایحه از طرف دفتر خدمات قضایی می توانید از خود دفاع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موارد مذبور را طی یک لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی به شعبه مربوطه ارسال فرمایید