مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست

با سلام و احترام
مدت 22 سال به عنوان کارمند رسمی وزارتخانه مشغول به کارم و حدود 10 سال از این زمان را به عنوان رئیس اداره در بخش های مختلف فعالیت کردم
نمرات ارزشیابی کمتر از 97 نداشته و بارها مورد تقدیر مقامات و مدیران مجموعه قرار گرفته ام.
متاسفانه بدون هماهنگی با بنده و بر خلاف نظرم از رئیس اداره عزل و کسی دیگری را به عنوان سرپرست انتخاب کردند
در سامانه اتوماسیون اداری عنوان پستم تغییر کرد و به عنوان کارشناس قرار دادند و احتمالا زیاد تصمیم دارند که بدون رضایت اینجانب نسبت به تغییر پست در حکم کارگزینی مکاتباتی انجام بگیرد.
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنونم از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

تغییر عنوان شغلی بدون کاهش حقوق امکان دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه در وهله پیگیری کنید و دوم اینکه مدارک و اسناد نیاز به برسی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منعی ندارد و می توانید پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دیوان پیگیری کنید