مشاوره حقوقی رایگان - ارث از عمه مجرد

سلام عمه بنده مجرد بود و فوت کرده و تنها ورثه برادرزاده هاشیم که دوخواهر و سه برادریم تقسیم سهم ارث بین ما 5 خواهر و برادر به چه صورتی می شود

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پسران دو برابر دختران ارث میبرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بین شما تقسیم می شود که سهم فرزندان پسر دو برابر دختر است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید وضعیت وراث برابر طبقات و درجات و استثنائات ان بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پسر دو برابر دختر ارث می برد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در طبقات بالاتر شخصی وجود نداشته باشند نسبت 2 به 1 تقسیم می شود

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود ارث به برادر زاده ها که طبقه دوم هستند تعلق میگیرد. سهم الارث اولاد ذکور دوبرابر اناث می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس گواهی انحصار وراثت هر یک به دختر یک و پسر دو سه میبرد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید نامه حصر وراثت از دادگاه بگیرید و سهم خود را از دادگاه بپرسید

یک وکیل :

سلام بله به شما ارث می‌رسد و پسر 2سهم و دختر یک سهم میبرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت نبودن وراث در طبقه مذکور ارث به طبقه بعدی طبق قاعده ارث دو به یک خواهد رسید