مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وعرض ادب"درسال 1390-91،قرار براحداث پتروشیمی در شهرستان شد وهمه میتوانستند تایکصد هزار تومان سهام دار باشند ولی با کلنگ زنی وجمع اوری همین مبالغ دیگر از احداث و...خبری نشد .سوال .الان با گذشت 10 سال چطور میشه این مبلغ سهام خریداری شده را با نرخ تورم سال و....پس گرفت یا واگذار کرد؟

پاسخ ها :

مطالبه مبلغ پرداخت شده بابت خرید سهام به نرخ روز مطالبه مبلغ شراکت در سهام پس گرفتن مبلغ شراکت در سهام استرداد وجه سهام سهام شرکت واگذاری سهام سهام