مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

باسلام احترام
بنده یک سرباز هستم که در حین خدمت و ماموریت تیراندازی کرده و متهم فوت نمود اما تیراندازی چون طبق اصول تیراندازی بود منع تعقیب برام صادر شد و تبرئه شدم اما قاضی تا تکمیل تحقیقات مقدماتی روز اول حادثه برام قرار بازداشت صادر کرد و 6 روز در زندان نظامیان بازداشت بودم الان سوءپیشینه برام محسوب میشود یا خیر

پاسخ ها :

تیراندازی منجر به فوت متهم در زمان ماموریت سربازی سوء پیشینه تیراندازی منجر به فوت متهم در زمان سربازی تیراندازی در سربازی سوء پیشینه