مشاوره حقوقی رایگان - اضافه بنای اپارتمان پیش خریداری شده

سلام
من یک اپارتمان در حال ساخت در سال 89 خریداری نمودم مالک در بنگاه املاک گفت متراژ بین 90تا 100 متر هست وگفت متراژ اصلی در سند ثبی مشخص می شود بنگاه دار هم نوشت 90 متر مربع . پس از یک سال ونیم سند صادر شد به متراژ104 متر مالک در سال 94 ادعا کرد باید اضافه متراژ را به قیمت امروز یعنی سال 94 به من پرداخت کنی . در قولنامه هم نوشته هر واحد به مبلع 38 میلیون تومان فروخته شد در توضیحات پایین نوشته هر واحد 90 متر مربع

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مدارک شما باید بررسی شوددمدارک تصرفات. قرارداد و مالکیت باید رویت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون پیش فروش فروشنده به قیمت زمان قرارداد مستحق است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون پیش فروش ، باید ثمن متراژ اضافه شده ، طبق قیمت زمان تنظیم مبایعه‌نامه و قیمت ذکر شده در مبایعه‌نامه پرداخت گردد و نه قیمت روز