مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه قیمت اضافه متراژ ملک به نرخ روز

با سلام و احترام.
سال 94 یک واحد آپارتمان مسکونی به متراژ 85 با پارکینگ خریداری کردم که سند تفکیک نشده است و الان فروشنده میگوید که واحد 88 متر و پارکینگ 20 متر است و جمعا 108 و باید 23 متر دیگر به قیمت روز پرداخت داشته باشی.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا متراژ آپارتمان ملاک رد وبدل شدن مازاد ثمن معامله تلقی میگردد نه پارکینگ مگر انکه مبلغ پارکینگ بصورت مجزا محاسبه شده باشد وتوافقی در اینخصوص نموده باشید