مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک قولنامه ای

با سلام . همسر بنده مهریه اش را ازطریق اداره ثبت مطالبه نموده وبنده دارای 2آپارتمان می‌باشم که یکی سند داره و در دست مستاجره و چون قبلا آنرا بعنوان وثیقه بازداشت کرده بودم این آپارتمان توقیف نشد حال همسرم تامین خواسته زده و ملک قولنامه ای را مامور آوردند در خانه و مامور به بنده گفت که این ملک توقیف شده و حق انتقال و خریدوفروش را نداری، آیا ملک قولنامه ای به این زودی توقیف میشه و بنده آنرا انتقال بدهم بنام فرد دیگری و مبایعه نامه تهیه کنم و خودم را مستاجر معرفی کنم مشکلی پیش میاد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است که باید اسناد و مارک شما رویت شود و در کنار آن صحبت های شما هم شنیده شود بعد نظر قطعی داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توقیف فیزیکی شده نباید انتقال دهید