مشاوره حقوقی رایگان - حقوق فرزندان متاهل ایثارگر

سلام وقتتون بخیر پدر من زمان جنگ ترکش خورده و الان مدتیه کارت ایثارگران گرفتن و نامادری ما حقوقی که به بنده و خواهرام تعلق میگیره را برای خودش برداشته و به پدرم گفته دادم به بچه هات و مارو خونه پدرم راه نمیده. میخواستم ببینم چجوری میشه حقوقی که به من و خواهرام تعلق میگیره رو میشه کلا برید فقط حقوق خود پدرم بمونه برای فرزندان متاهلش بریده بشه ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه پدرت زنده فقط حق نفقه دارید اگه مرده حقوق وی بین دختران مجرد و همسرش تقسیم میشه ربطی هم به ایثارگری ندارد