مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف-تهدید-توهین-تهمت

سلام
ساعت 2 بامداد همسایه آپارتمان کناری زنگ درب را می زند و با فحاشی و توهین و تهدید درخواست باز کردن درب را دارد. بنده باز نکردم اما زنگ بقیه همسایه ها را پیاپی میزند و بدون معرفی خودش (بیا پایین تا بهت بگم من کی ام) درخواست باز کردن درب را می کند. یکی از همسایه ها درب را باز میکند. او وارد میشود و شروع به فحاشی میکند. من درب واحد را باز میکنم و از او تقاضای خروج میکنم. خارج نمشود. به پلیس زنگ میزنم، سعی میکند گوشی را از من بگیرد، من را هل می دهد که وارد واحد شود و کمی وارد میشود، داخل را میبیند و از سر و وضع منزل هم ایراد میگیرد! کسی که درب منزل را از واهمه باز می کند به عنوان مالک و بنده به عنوان مستاجر به دلیل ورود به عنف و تهدید و توهین و تهمت از او شکایت کردیم. پرونده به شورای حل اختلاف فرستاده شد و تقاضای حضور شاکی و مشکوک را داشتند. او حاضر نشد و مسئول پرونده ما با استناد به اینکه ورود به عنف به دلیل باز کردن درب توسط خودمان معنایی ندارد پیشنهاد بسته شدن پرونده را داد. اما با اصرار بنده به دادسرا فرستاده شد.
در حضور پلیس نیز بنده را مورد ضرب و شتم و توهین قرار داد که البته ردی باقی نمانده.
تهمت هایی که زده: رقاصی مونث و مذکر در حال مستی در خانه. کبود کردن دست دخترشان.
توهین ها: میمون الدنگ بی شعور کثافت آشغال
برای اثبات این اتهامات بنده همسایه ها و مهمانمان را شاهد گرفتم که فقط از یکی از آنها درخواست شد که اظهاریات را بنویسد و امضا کند.
با توجه به این موقعیت، آیا لازم است که بنده وکیل بگیرم؟
آیا راهی قانونی وجود دارد که بتوانم هزینه های دادگاه و هزینه فرصت را در صورت محکومیت از محکوم طلب کنم؟
آیا هزینه وکیل جزو هزینه هاییست که بتوان برای طلب کردن آن دادخواست نوشت؟
آیا امکان این وجود دارد که با استناد به باز کردن درب توسط یکی از همسایه ها که همان فرد نیز به دلیل ورود به عنف شکایت کرده است، تبرئه شود؟

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

شما میتوانید در دادخواست خسارات دادرسی را مطالبه نمایید. در این صورت خسارات از جمله حق الوکالت وکیل در صورت محکومیت طرف مقابل قابل مطالبه است.