مشاوره حقوقی رایگان - محالفت خانواده در ازدواج

سلام
دختری 30 ساله هستم.خانواده نسبتا سنتی از قشر متوسط با یک برادر سخت گیر و عقده ای که جای پدرمادرم برای همه فامیل تصمیم میگیره و شده مشکل زندگی من از اول بچگیم تا الان همیشه دخالت بیجا داشته برای همه کارهای من. و الان هم با ازدواج کردن و پیشرفت من مخالفه. نظرش برای خانوادم مهمه و میگن ما زورمون بهش نمیرسه و ابرو ریزی میکنه.
با پسری 28 ساله حدود دوساله در محل کار اشنا شدیم.اوایل کمتر بودن سنش برام قابل قبول نبود اما بعدها متوجه شدم از نظر اخلاقی و فکری و سطح خانوادگی به هم نزدیکیم. از اول قصدمون آشنایی برای ازدواج بود بعد گذشت چندماه به خانواده ها گفتیم.پدر مادر پسر پاپیش گذاشتن تماس گرفتن و پدرش به محل کار پدرم رفت اما جوابشو ندادن و بیرونش کردن.همه جوره مخالف ازدواج ما هستن.میگن سنش کمتره.پول انچنانی نداره.خونه و ماشین از خودش نداره.چون من کار میکنم و دستم تو جیب خودمه مادرم میگه بخاطر پولت اومده میخواد گولت بزنه ازینا زیاده.کلی هم بد و بیراه بهش میگه چون پولدار نیست.
ولی میدونه من بچه نیستم به اندازه کافی روی پسر شناخت پیدا کردم و بهش علاقه دارم‌.و قراره باهم بسازیم باهم شروع کنیم بدون نیاز به کسی.
با وساطت فامیل و صحبتهای خودم قانع نمیشن و گفتم میخوام شکایت کنم تا اثبات کنم همه حرفاتون اشتباهه.راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.نمیدونم از کی و چجوری باید کمک بگیرم.لطفا راهنمایی کنید خیلی گرفتارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر باکره نیستید خودتان می توانید ازدواج کنید
و اگر باکره هستید اجاره پدر لازم است که اگر اجازه نداد می توانید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید