مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام من اردیبهشت ماه از زمین یک کارت بانکی پیدا کردم رمز کارت هم روی کارت نوشته شده بود من به دلیل نیاز شدید از کارت چهار میلیون خرید کردم بعد طرف شکایت کرده. بعد در دادسرا رضایت شاکی رو گرفتیم پولش رو هم دادیم بعد چند ماه ابلاغیه اومد قرار موقوفی تعقیب صادر شد چون سابقه دار نیستم بعد دو ماه ابلاغیه اومده در دادگاه حضور پیدا کنید کیفر خواست زدن تو ابلاغیه لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید
با توجه به رضایت شاکی به نظر مشکلی پیش نمیاد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

احتمالا بابت اتهام دیگری کیفرخواست خوردید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
وفق آن‌چه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام.به رضایت نامه استناد کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

گذشت شاکی باعث موقوفی تعقیب است .زیر سی میلیون از جرایم خصوصی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جای نگرانی نیست برای روز رسیدگی حتما همراه با خودتان لایحه دفاعیه ببرید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام، احتمالا اتهامات شما دوبخش بوده ودربخش که مجرم شناخته شدین پرونده به دادگاه ارسال شده، حتما باوکیل مراجعه کنین درصورت تمایل به داشتن وکیل یامشاوره تکمیلی تماس بگیرین 09125352953

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در روز رسیدگی باید مراجعه و از خود دفاع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضور پیدا کنید و استناد به رضایت شاکی کنید مشکلی پیش نمیآید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت جنبه عمومی جرم ، کیفرخواست صادر شده است
و شما باید حتما در جلسه دادرسی شرکت نمایید و دفاع کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید تا راه حل به شما ارائه گردد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نسبت به جنبه عمومی جرم کیفرخواست صادر شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرونده نیاز به بررسی دارد شاید از باب جرم دیگری نیز شکایت شده باشد