مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن حضانت

سلام. لطفا پیامهای منو به اشتراک نگدارید. من 2 ساله دادخواست طلاق دادم.درحال حاضر از زوج جدا زندگی میکنم.در مورد نحوه گرفتن حضانت دائم دخترم سوال داشتم. الان 3 سالشه. از کی میتونم برای گرفتن حضانت دائم اقدام کنم. لازم به ذکر است زوج اعتیاد ندارد ولی بیکار و درآمدی نداره. پرخاشگری و دست بزن دارد که بخاطر این موضوع دارم جدا میشم

پاسخ ها :

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام حضانت طفل تا سن 7 سالگی با مادر است و بعد از ان تا بلوغ با پدر است و اگر دلایلی مبنی بر عدم صلاحیت دارید بعد از هفت سالگی اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و بعد از 7 سالگی حضانت با پدر است مگر عدم صلاحیت پدر احراز گردد و مصلحت فرزند ایجاب نماید که حضانت بر عهده مادر باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا 7 سالگی حضانت با مادر است بعد از آن در صورت اثبات عدم صلاحیت از پدر سلب حضانت می شود....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت تا 7 سالگی با مادر است بعد از آن در صورت اثبات عدم صلاحیت از پدر سلب حضانت می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر است و از آن زمان تا 9 سالگی با پدر و سپس از حضانت خارج و با تمایل خود می تواند پیش پدر یا مادر زندگی کند. فعلا که حضانت با شماست در هفت سالگی طفل می توانید به طرفیت همسر دادخواست سلب حضانت دهید البته می بایست ادله ای ارائه دهید که عدم صلاحیت وی را در نگهداری فرزند اثبات نماید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام حضانت تا 7 سالگی با مادر و بعد از 7 سالگی می‌توان اقدام کرد از الان نمی‌توان حضانت دائمی وی را گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا هفت سالگی حضانت با شما است بعد از آن می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.
فعلأ در حال حاضر نمی توانید دادخواست سلب حضانت بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون تا هفت سالگی حضانت با شما است بعد از آن تاریخ باید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است