مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق تلگرام

سلام ، بنده 10 آذر از طریق یکی از کانال های تلگرامی فروش کتاب دست دوم دو عدد کتاب از شخصی خریداری کردم به مبلغ 335 هزار تومان اما نه تنها کتابی به دستم نرسیده بلکه آن فرد دیروز به طور کامل اکانت تلگرام خود را پاک کرده و طی اين بیست و چند روز هم مدام مرا اذیت می‌کرد و پیام هایم را سین نمی‌کرد یا جواب یک کلمه ای می‌داد و میگفت پست حتما بسته رو گم کرده و خلاصه بهانه می آورد. بنده شماره کارت آن شخص و اسم و فامیل صاحب کارت اسکرین شات کامل چت هایمان را دارم . آیا امکان دارد از طریق پیگیری با پلیس فتا به نتیجه ای برسم؟ چون شنیده ام کلاهبرداری های تلگرامی قابل پیگیری نیست ، مبلغ از دست رفته مهم نیست اذیتی که طی اين مدت شدم خیلی آزاردهنده است و دوست دارم آن شخص حتما درس عبرت بگیرد تا حداقل افراد بیشتری آسیب نبینند.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ارزش پیگیری شخصی ندارد ولی از طریق پلیس فتا اعلام جرم کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید