مشاوره حقوقی رایگان - فسخ

اگر در متمم یک مبایعه نامه خریدار تعهد پرداخت (تسویه) تا تاریخ مشخص نموده باشد و تا تاریخ مذکور نتواند تسویه نماید و در پی آن اظهارنامه فسخ هم به آدرس مبایعه نامه ارسال گشته باشد . آیا نیازمند تقدیم دادخواست تایید و تنفیذ فسخ ضرورت دارد یا خیر . باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

باید منتظر بمانید تا ببینید در مهلت تعیین شده در اظهارنامه فسخ، طرف مقابل چه اقدامی انجام می دهند. اگر در مقابل اظهارنامه فسخ اقدامی انجام ندادند، باید دادخواست تایید و تنفیذ فسخ معامله را به همراه مطالبه خسارت طرح کنید.