مشاوره حقوقی رایگان - جعل شناسنامه

با سلام
مردی با زنی ازدواج میکند با این عنوان که زن باکره است، و شناسنامه زن هم کاملا سفید
بعد از عقد متوجه باکره نبودن زن میشود و زن با فریب همسر خود را راضی میکند که طلاق ندهد و به او میگوید که در دوران عقد این اتفاق افتاده
مرد بخاطر مباحث آبرو و وجهه کاری، اقدام به طلاق نمیکند
بعد از یکماه از ازدواج زن باردار میشود و بعد از بارداری، مرد متوجه میشود که همسرش از ازدواج قبل دو فرزند داشته که اسامی انها را از شناسنامه جعلی حذف و مرد را فریب داده
حال مرد، دیگر توان تحمل این را ندارد و میخواهد او را طلاق بدهد، بچه هم بدنیا اومده و بزرگ شده
آیا به این زن مهریه تعلق میگیرد با وجود این فریب و جعل سند؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بستگی به شرائطی دارد که شما مطرح نکرده اید. بهتر است تلفنی یا حضوری با وکیل مشورت کنید.

یک وکیل

مسلما مهریه تعلق میگیرد.