مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه کسری متراژ ملک

با سلام . بنده یک ویلای روستایی با زمین 700 متری خریدم به مبلغ 1665000000 تومان که پس از زدن نقشه متراژ 20 متر کسر دارد . سوال بنده این هست که این کسر زمین به چه قیمتی باید محاسبه گردد ؟
متشکرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوالی که فرمودید که سوال ساده نیست و نیازمند بررسی مدارک شماست چرا که کارهای زیادی شده است و صرف یک موضوع نیست باید اظهارات شما همراه با رویت اسناد و مدارک باشد تا به نتیجه رسید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام اگر قیمت قیمت هر متر مربع مشخص باشد میتوانید مطالبه قیمت 20متر کسری را بنماییدکه با جلب نظر کارشناس قیمت مشخص میشود