مشاوره حقوقی رایگان - دیوار مابین دو ملک

با سلام و احترام
اینجانب چند سال پیش دو پلاک ملکی مجاور را خریداری کردم و همان زمان دیوار را برداشته و تجمیع کردم. الان برای تک برگی کردن سند، اداره ثبت میگوید رضایت مالکان قبلی برای مساحت زیر دیوار الزامی است. آیا چنین موردی صحت دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وقتی شما مالک دو پلاک هستید رضایت مالکین دیگر موضوعیت ندارد مگر ملک موصوف جز اراضی مشاعی باشد....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر چنین چیزی صحت ندارد مگر ملک مشاعی باشد