مشاوره حقوقی رایگان - مدت اعتبار قولنامه دست نوشته

سلام وقتتون بخیر من یه ماشین معامله کردم (معاوضه) با یه ماشین دیگه حالا ماشینی که گرفتم کمپلت رنگ هستش و بهم نگفتن ولی توی قولنامه نوشتیم که از کمی و کیفی وسايل آگاهیم تقریبا 40 روز از انجام معامله گذشته بهم گفتن که قولنامه دستی تا 15 روز اعتبار دارد و باید به سند رسمی تبدیل شود وگرنه باطل است حالا من هم درخواست فسخ معامله رو به شورای حل اختلاف دادم و نظر کارشناس اونها تایید میکنه که ماشین کمپلته حالا این مطلب درست است که میگن تاریخ قولنامه تمام شده و معامله فسخ است یعنی توی دادگاه هم میتونم به این نکته اشاره کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام خیر نمی توانید استناد کنید باد در متن قرارداد ذکر شده باشد
ضمنن اگر شما از لحاظ کیفی و کمی موضوع معامله را تایید کرده باشید ممکن است شورا رای به ضرر شما صادر نماید
پیشنهاد می کنم قولنامه را به سمع و نظر همکاران و یا بنده برسانید

یک وکیل

سلام" در فرض سوال تفسیر شما از قرارداد عادی معاوضه خودرو مبنی بر اشتباه است و همچنین طرح دعوی شما به خواسته فسخ معامله وجاهت قانونی ندارد چونکه طرفین حق فسخ معاوضه را ندارند و خودروها با وضع موجود که به رویت طرفین رسیده معاوضه شده است و اگر خوانده در دفاع از خود مرتکب اشتباهی نشود ، حقی برای شما متصور نخواهد بود .