مشاوره حقوقی رایگان - فرق بین معاف از مداومت کاری و معاف از نگهبانی

سلام من به علت در رفتگی مگرر کتف توسط شورا پزشکی معاف از مداومت کاری شدم ولی پادگان بازم منو نگهبان میزاره و میگه تو معاف از نگهبانی نگرفتی و روزایی که نگهبانم نمیزاره از پادگان خروج داشته باشم و نگهم میداره واسه نگهبانی.
میخواستم بدونم فرق مداومت و نگهبانی چیه؟ و این که کدوم از این معافیت ها بالا ترن

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع را از طریق یگان مربوطه پیگیری نمایید