مشاوره حقوقی رایگان - ضبط تماس تلفنی برای مشخص کردن بی گناهی

با عرض سلام و احترام . شاهدانی بر علیه اینجانب یک برگه را امضا کرده و شهادت داده اند موقعی که با گوشی و موبایل با آنها تماس گرفته ام آنها منکر این موضوع شده اند و گفته اند ما این کار را نکرده ایم و شهادت نداده ایم و آن فعلی که آنها مدعی شده اند من انجام داده ام را ندیده اند . آیا فایل صوتی این افراد را اگر دردادگاه نشان دهیم آنها میتوانند بگویند من جرم بر اساس ماده 582 ضبط بدون اجازه انجام داده ام و آیا ماهیت این ماده شامل این موضوع میشود یا اینکه شامل استراق سمع می باشد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جرمی تحت عنوان ضبط بدون اجازه صدا وجود ندارد ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ماده مذبور مشمول موضوع شما نمی شود چرا که در خصوص دفاع از خودتان از آن استفاده می کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام صدا صرفاً یک اماره می باشد اما شما می‌توانید آن را به دادگاه ارائه دهید و دادگاه درخواست نمایید که خود را برای سوگند احضار نمایند و یا جرح شهود کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر این ماده استراق سمع به وسیله ماموران دولت بدون مجوز است ماده 2 جرائم رایانه ای هم‌مربوط استراق سمع اشخاص عادی است ضبط صدا با استراق سمع و شنود متفاوت است.و صدا اماره است و در کنار سایر دلایل مثل شهادت شهود برای اثبات امری در دادگاه بکار میرود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر طبق قانون ضبط صدا جرم نیست بلکه سؤ استفاده از صدای ضبط شده جرم است

و شما صدا را به دادگاه ارائه نمایید و