مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

با سلام و وقت بخیر
ما سال 75 خانه ای در کنار جاده ای خاکی که تازه جاده کرده بودند و در روستا ساختیم و طول جاده هم تقریبا 200 متر است که از ابتدا تا پیش خانه ما 150 متر است که دو طرف آن زمین ما است و باید عقب نشینی کنیم و 50 متر پایانی هم که از پشت خانه ما می گذرد برای سه خانوار است و یک طرف آن زمین ما است که قبلا جاده شخصی بود ولی الان باز شده و و زمینی هم که در آن خانه ساختیم مستثنیات داریم الان نقشه طرح هادی اومد و جاده از نصف خانه ما باید بگذرد آیا می توانیم دفاع کنیم و مانع طرح هادی شویم یا اینکه در صورت تخریب خسارت وارده را بگیریم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال صرف نیست بلکه یک پرونده حجیم است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و در کنار رویت مدارک و بررسی پرونده باید اظهارات شما نیز شنیده شود که نظر صحیح و قطعی داد