مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث قبل یا بعد از طرح هادی

ما 4 خواهر و 3 برادر هستیم. تصمیم داریم خانه و زمین همجوار آن در روستایی در گیلان را تقسیم کنیم به نحوی که دختران خانه و پسران زمین را بردارند. آیا اول باید طرح هادی اجرا شود سپس تقسیم شود یا اول تقسیم شود بعد طرح کوچه از هر طرفی که بود باید قبول کنیم؟

پاسخ ها :

یونس مرادی فر

یونس مرادی فر :

سلام
چنانچه ببن طرفین صغیر و محجوری نباشه تقسیم با در نظر گرفتن تغییرات احتمالی و پایبدی به عوارض ان مشکلی نداره

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر هر پنج نفر تغییرات احتمالی ناشی از طرح هادی را میدانید در یک صورتجلسه هر پنج نفر بنویسید و بنوییسید که از تغییرات احتمالی طرح هادی اطلاع کامل دارد ودو شاهد هم بگیرید و وبعد به هریک از وراث یک صورتجلسه بدهید بهتر اس به مهر وامضای دهدار هم برسد