مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی کوچه

سلام
در یک سمت دیوار خونه ما یک کوچه 8متری مطابق طرح هادی قبلی بود که تقریبا 2/5متر الی سه متر از خونه فاصله داشت و تقریبا از نصف خونه همسایه اونطرفی رد می شد بعد از یه مدت کشمکش توافق کردیم که از وسط کوچه فعلی که 3متر بود هر طرف 1/5متر عقب نشینی کنه و کوچه شش متری بشه که باز با خونه ما فاصله داشت و ما ساخت و سازهامونو دقیقا با طرح هادی اولی تنظیم کردیم ولی الان کوچه داره کیپ به کیپ منزل ما رد میشه آیا یه همچین چیزی امکان داره و اینکه میشه درخواست اجرای طرح هادی قبلی رو داشته باشیم در حالیکه دهیار و شورا و همه طرف همسایه رو میگیرن و کسی هم که میخاد رد بشه از کوچه فقط دوتا خونه ان و یکیش برادر همسایه اس
ایا امکان شکایت به تهران هس یا خیر
برای رسیدگی در تهران به کجا باید مراجعه کنیم؟
حق ما پایمال نشه چیکار کنیم چون بنیاد شهرستان هم دستشون دو یه کاسه هس بنظر با همسایه ببخشید طولانی شد ممنون میشم پاسخ بدین و راهنماییم کنین
مربوط به روستاست این موضوع