مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن کوچه موجود در طرح هادی

باسلام. بنده یه ملک واقع در روستا دارم که در مجاورت ملک خود راهی را برای کوچه قرار دادم. علمک گاز. تیر برق. در کوچه مجاور قرار دارد و اینکه کلا زمین خود کوچه و زمینهای مجاور در سند 50 ساله اینجانب موجوده. و کوچه مجاور در طرح هادی روستا 8 متری و عمومی معرفی شده. همسایه مجاور اقدام به مسدود کردن کوچه و گذاشتن در کرده است و متاسفانه دادگاه در شکایت کیفری رای را به نفع همسایه صادر کرده. میخاستم بدونم ایا میتونم با شکایت حقوقی حق خود را اثبات کنم؟بهترین راه حل ممکن چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما می توانید شکایت حقوقی یا شکایت کیفری صحیح ، را مطرح نمایید