مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا در خرید سایت اینترنتی

سلام وقت بخیر
در تاریخ20 ابان یک عدد سرخ کن از سایتی دارای نماد الکترونیک خریدم و مبلغ پنج میلیون و پانصد تومان به درگاه اینترنتی واریز کردم قرار به تحویل 5 روزه بود بعد یک هفته با شماره تماس همراهی که در سایت بود زنگ زدم فروشنده گفت دو سه روزه به دستم میرسه بعد شماره اش خاموش کرد که من شکایت کیفری بر علیه صاحب نماد الکترونیک کردم. با عنوان کلاهبرداری اینترنتی و تحصیل مال از روش نامشروع که ارجاع داده شد به فتا و فقط اونها شماره تماس و اسم و فامیل شخصی که پول به حسابش واریز کردم بهم گفتن و گفتند زنگ بزنم بگم پولم پس بدن که بعد تماس باهاش بهم گفت این موضوع به من ربطی نداره و از صاحب نماد الکترونیک پولت بخواه پرونده من به دادسرا ارجاع داده شد امروز بهم حکم منع تعقیب دادن الان من باید چیکار کنم؟ ایا باید شکایت حقوقی هم بکنم؟ هزینه شکایت حقوقی چقدر میشه و با چه عنوانی شکایت حقوقی بکنم
(با توجه به اینکه سایت از نماد الکترونیک سوء استفاده کرده بود و ادرس مغازه ای که در سایت به عنوان فروشگاه درج شده بود ادرس منزل بود و اساسا فروشگاهی با اون نام وجود خارجی نداشت چرا دادگاه محکومشون نکرد؟)

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر ارزش ریالی آن زیاد نیست پیگیری نکنید بهتر است صرفا گزارش دهید همین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد