مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن کالا

با سلام
بنده در تاریخ 13 دی از فروشگاهی اینترنتی که دارای نماد اعتماد هم بود یک گوشی موبایل به ارزش 14 میلیون خرید کردم که قرار شد 3 تا 7 روز کاری بفرستن ولی بعد از گذشت 10 روز کاری بنده هم از طریق پلیس فتا هم در سایت اینماد شکایت ثبت کردم و قرار شد وجه بنده رو استرداد بدن که من رضایت بدم ولی هنوز بعد از یک ماه این کار نکردن و امروز و فردا میکنند
من میخوام این پرونده به دادسرا ببرم ولی سوالم از شما اینه که میتونم خسارتی بابت این مدت که پول من نزدشون بوده دریافت کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ولی ابتدا سعی کنید اصل پول را دریافت کنید و سپس....