مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشگاه ...

سلام نزدیک به ی ماه است که از فروشگاه ....... خرید اینترنتی ی گوشی ثبت کرده‌ایم ولی نه پولو پس میدن و نه کالا رو ارسال میکنن شرایط 10روز کاری بوده که ما پذیرفتیم و صبر کردیم می‌خوام شکایت کنم به صورت غیر حضوری لطفا کمکمون کنید

پاسخ ها :

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

به دفتر خدمات قضایی شهر خود مراجعه و تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی با شرح مکتوب ماجرا بر علیه مدیران شایت مربوطه شکایت کنید و تقاضا نمایید تا دادستانی پرونده شما را به پلیس فتا ارجاع نمایند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از نماد اعتماد الکترونیکی برخوردار است می تواند ازاین طریق شکایت خود را طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی با شرح مکتوب ماجرا بر علیه مدیران شایت مربوطه شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر نماد الکترونیکی دارد میتوانید از این طریق شکایت کنید