مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سنوات 5 سال پیمانی ناجا برای بیمه

درود....بنده 5 سال به صورت پیمانی در ناجا بوده ام.الان نمیتوانم سوابق 5 سال بیمه رو انتقال بدم به بیمه تامین اجتماعی...البته شنیدم که ناجا به پرسنل 5 ساله پیمانی سنوات بیمه نمیده و علتش هم لشگری یا کشوری بودن یا نبودن هست.ایا صحت داره.به ما تعلق نمیگیره...خواش دارم اگر راه کاری هست جهت وصول حق بیمه ارائه بفرمایید.....حق دادنی نیست....گرفتنی هست...لطفا راهنمایی کنید...چنانچه کسی گرفته هم اعلام کنیداز چه راهی

پاسخ ها :

سنوات نیروی پیمانی ناجا سنوات ناجا