مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

سلام. مدتی از خدمت خود را به دلایل قانونی در غیبت به سر می بردم. لذا با توجه به مدت 6 ماه و یک روز مستمر ، از ناجا اخراج گردیدم. لذا با اقامه دادخواست در دیوان عدالت اداری و به موجب رأی صادره از دیوان عدالت ، ضمن لغو حکم اخراج ، به خدمت (فراجا) اعاده گردیدم و مدت پیمانی خود را به اتمام رساندم. اکنون پس از 13 سال حکم مذکور نقض گردیده است(اعمال ماده 79).
حال ناجا از صدور احکام سنوات خدمتی و کارت نظام وظیفه امتناع نموده و اعلام می نماید که با توجه به نقض رأی ، سنوات مذکور را نمی پذیریم.
حال سوال این هست که 1_ آیا ایامی که اینجانب خدمت نموده ام جزء حقوق مکتسبه تلقی می گردد؟
2_تحلیل وکلای عزیز در خصوص سنوات اینجانب که قبل از نقض رأی بوده را بفرمایید.
3_اساسا قصور در این موضوع (رأی به لغو اخراج و اعاده به خدمت و پس از آن نقض رأی پس از 13 سال )متوجه چه کسی خواهد بود؟ ناجا با دیوان عدالت؟؟؟
و اساساً اینجانب را ذیحق می دانید یا خیر؟؟؟

وکلای عزیز
سوال بسیار واضح و روشن است
لطفاً جواب متقن و مستند بفرمایید و از کلی گویی و امثال آن لطفاً پرهیز بفرمایید
تخصصی پاسخ دهید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای دریافت پاسخ کلی و تخصصی و متقن از پنل مشاوره بی زحمت اقدام به اخذ نوبت نمایید