مشاوره حقوقی رایگان - ریز مکالمات چجور حذف کنم

سلام توروخداکمکم کنید زندگیم داره خراب میشه چجور ریز مکالماتم‌ رو پاک کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان حذف ریز مکالمات به هیچ عنوان وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستقر باشید این امکان به هیچ وجه امکان پذیر نمیباشد سابقه جزو مواردی است که

 همیشه وجود خواهد داشت شما در صورت اینکه خط تلفن را نیز انتقال دهید سابقه نیز باقی می ماند

البته اصولاً تا 6 ماه گذشته قابل پرینت میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هرصورت از گوشی پاک میشود ولی در پریپت وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر متاسفانه امکان پذیر نیست