مشاوره حقوقی رایگان - توهين و فحاشي

باسلام همسايه من به من توهين و فحاشي كرده من جواب ايشان رو ندادم و سريعا با پليس ١١٠ تماس گرفتم پليس ايشون رو به ارامش دعوت كرد و شاهد تهديد و فحاشي ايشون هم بود حالا من مي خوام ادامه شكايت رو پيگيري كنم و ترجيحم به مجازات شلاق هستش چه اقدامي مي تونه واسه من كمك كننده باشه چون ايشون اقايي بسيار بي ادب و لات هستن و من چون خانم هستم و نمي خواهم با ايشون هم كلام بشم مي خوام به اشد مجازات محكوم بشن

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

وقتی که مأمور 110 مراجعه می کند گزارشی تنظیم می کند و یک نسخه از آن را به شما می دهد. با در دست داشتن این گزارش و معرفی شاهدهایی که در زمان مجادله شما شاهد فحاشی و توهین طرف مقابل بوده اند، به دادسرای محل سکونتان مراجعه کنید و شکایت تحت عنوان توهین و فحاشی علیه نامبرده تنظیم کنید.
البته دقت داشته باشید شهود شما بهتر است از بستگان درجه یک یا کارمند و یا کارفرمای شما نباشند.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
توهین به زنان دراماکن ومعابر عمومی مجازات شدیدتری از توهین ساده دارد بنابراین باید کلمات وجملات بررسی شود مجازات توهین ساده جزای نقدی یاشلاق تا74ضربه است باید باارایه شکواییه ومعرفی شهود ازایشان شکایت کنید