مشاوره حقوقی رایگان - احکام برای این افراد چیست؟

دختری 20 ساله با پسری 24 ساله آشنا می شن و بعد از یکسال دختر بکارت خود را در رابطه نامشروع از دست میدهد و بعد از آن رابطه جنسی ادامه پیدا می کند و پسر از دختر فیلم و عکس میگیرد و هنگامی که دختر از کرده خود پشیمان می شود و حاضر به ادامه نبوده پسر با تهدید اینکه آبروی او را خواهد برد و به خانواده اش خواهد گفت دختر را وادار به رابطه جنسی می کند و بعد از مدتی دختر دیگر حاضر نمی شود که به رابطه ادامه دهد ولی پسر به تهدید ادامه میدهد ولی مدرک تهدید کردن او با فیلم و عکس بصورت مستند نیست و لفظی بوده ولی پسر عکس های مربوط به آغوش کشیدن و بوسیدن دختر را به برادر دختر ارسال کرده است و به دایی دختره زنگ زده است و گفته است که دختره با من زِنا کرده است و مدارکش موجود است همچنین در تماس تلفنی که ضبط شده است پسر چندین بار تهدید به بی آبرو کردن دختر پیش خانواده و آشنایان کرده همچنین تهدید به فروپاشیدن خانواده دختر و گفته که باید دختر به دیدنش بیاید لازم به ذکر است که فیلم پسر در حال بوسیدن و رابطه نا مشروع با زن متاهل دیگری نیز موجود است . نظر شما را در باره این موضوع خواستارم با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما حتما شکوائیه تهدید و انتشار اسرار خصوصی دیگران را اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت