مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس و فیلم

ضمن عرض سلام و احترام و با عنایت به اینکه در تاریخ 08/21 پرسشی با همین موضوع مطرح نموده ام و تا کنون راهنمایی ارایه نشده است و همچنان در حال بررسی است لذا عطف به اهمیت و فوریت موضوع مجددا سوالم رو مطرح مینمایم.

سلام.دختری هستم مجرد . مدتی با آقایی ساکن آلمان از طریق فضای مجازی چت میکردم.ایشان بعد از یکسال دیروز برای انجام کاری شخصی موقتا به ایران آمدن و با تهدید من به انتشار فیلمها و عکس ها تقاضای نامربوط داشتن که من بلاک کردم و البته مستندات را ذخیره کردم.سوال من اینست که با عنایت به اینکه ایشان دو هفته دیگر برمیگردن به آلمان آیا شکایت از ایشان گزینه ی مناسبی است یا بیشتر تحریک کننده خواهد بود برای انتشار فیلمها بعد از برگشتن به آلمان؟ بهترین راهکار چیست در شرایط فعلی ؟ خیلی ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهترین راه حل این است که شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با شرایط مزبور احتمال نتیجه‌گیری ضعیف است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شکایت نمایید وایشان از ایران خارج شوند شکایت شما نتیجتا ابتر باقی خواهد ماند واحتمال تحریک بیشتر ایشان وجود دارد که از خارج از کشور عکسهای شمارا منتشر نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید شکایت تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی دیگران شکایت خود را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما میتوانید شکایت تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی دیگران شکایت خود را مطرح نمایید اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام شکایت تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی اقدام کنید