مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون پزشکی برای گواهینامه

سلام خسته نباشید. من الان 24سالمه و حدود 5ساله تحت درمانم برای بیماری اعصاب روان. سربازیمم طبق بخش5بند1معاف شدم. برای گواهینامه رفتم کمیسیون پزشکی اما ردم کردن ولی من مشکلی ندارم. میخواستم ببینم الان چجوری باید اعتراض کنم. چیکار کنم که بتونم گواهینامه بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما به این دلیل معاف شدید صرفا می‌بایست نظر کمیسیون پزشکی را اخذ نماید و در غیر این صورت می توانید گواهینامه دریافت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به رای کمیسیون پزشکی اعتراض نمایید و در کمیسیون تجدیدنظر دوباره بررسی خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید تقاضای کنید در کمیسیون بررسی شود.