مشاوره حقوقی رایگان - تعزیرات حکومتی قاچاق کلا

سلام وقت بخیر. من یک سال پیش در انبار خودم ماسک گذاشته بودم که تعزیرات به آنجا مراجعه کرده و با خودشان بردن و من پس از ارائه مدارک قانونی و گمرکی بعد از 3 ماه موفق به آزاد کردن آن شدم و دادگاه من را بابت قاچاق تبرئه نمود. اما اکنون یک پیام با این مضمون که با سلام (( ابلاغ دادنامه )) ، مستندا به ماده 175 قانون آیین دادرسی کیفری و به منظور آگاهی از نتیجه رسیدگی به پرونده اتهامی جنابعالی مقتضی است روز شنبه مورخ 1401/9/19 با داشتن کارت شناسی معتبر به اداره تعزیرات حکومتی... به نشانی...نرسیده به ... روبه روی.... مراجعه نمایید .
برایم ارسال کردن .خواستم ببینم منظورشان چیست ؟ ممنون میشم زود بهم پاسخ بدهید .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به ثنای خودمراجعه کنید اگر دادنامه نیامده بود روز نوزدهم برید دادنامه را حصوری بگیرید