مشاوره حقوقی رایگان - چگونه همسرم رو از راه دولتی بندازم تو کمپ رایگان چون من پولی ندارم خرج کنم

سلام همسرم اعتیاد داره و من ازش عکس و فیلم موقع مصرف مواد مخدر دارم آیا این مدرک میتواند اثبات کند که من جانم در خطر هست؟ سابقه 3 بار کمپ داره به علاوه سر کار نمیره و وسایل خانه را می فروشد و شبها تا صبح نمیخوابه و با سر و صداش منم نمیتونم بخوابم به منم نفقه و مهریه نمیده چون تو دنیا هیچی به نامش نیست و حتی خونه ای که توش میشینیم پدر شوهرم رهن کرده به نام خودش چون میدونه پسرش سالم نیست...میشه راهنماییم کنید چطوری اقدام کنم و چطوری هر چی سریع تر جلبش رو بگیرم؟ میخوام برم خونه پدرم وقانونی اقدام کنم اما میترسم پدر شوهرم بهش پول بده تا قاچاقی بفرستتش خارج چیکار کنم به نظرتون تورو خدا کمکم کنید... میخوام از راه قانونی شکایت کنم ازش تا کمپ سروش که کمپ دولتی در شوراباد تهران هست بندازمش و تا کارهای مهریه ام رو انجام بدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را مطرح نمایید

و سپس درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت اقامه نمایید

و دادخواست طلاق به علت عسر و حرج و شروط مقرر در عقدنامه اقامه نمایید
و باید به اعتیاد زوج و عکس و فیلم استناد نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با همکاری پدر و مادرش شکایت کنی به دادسرا که معتاده و ادیت می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سال شما ابتدا می بایست اثبات کنید از طرف ایشان مورد ضرب و شتم قرار گرفته اید

سپس می توانید دادخواست نفقه معوقه خود جاری را ثبت نام

و بعد می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و همزمان درخواست ممنوع الخروجی داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به دادسرا گزارش بدهید که معتاد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دادستانی محل سکونت خودتان مراجعه کنید و با اخذ نامه از دادستان و با مامور کلانتری همسرتون را تحویل کمپ بدهید