مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به ترک اعتیاد همسر

سلام. همسر من اعتیاد داره و این موضوع رو قبل از ازدواج از من مخفی کرده بود.اراده ترک هم نداره.ایا میتوانم از طریق قانون او را مجبور به ترک کنم؟ یا به زور به کمپ ترک ببرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ابتدا به بهزیستی اطلاع دهید اگر کمکی نکردند از زوج به اتهام اعتیاد و عدم ترک انفاق شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است به بهزیستی مراجعه کنید و در شهرستان ها به مواد مخدر و دادستانی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با کمپ هماهنگ کنید . اما نباید اجباری همراه با اسیب بدنی باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بهزیستی می توانید پیگیری نمایید