مشاوره حقوقی رایگان - کارچاق کنی

سلام خسته نباشید دوست من واسطه گری میکرد و سندی برای زندانی فراهم کرد ولی سند جعلی بود و دوست من اطلاعی نداشت الان دوست من و شخصی که این سند معرفی کرده بود همه را گرفتن دوستم الان چه جرمی داره ممکنه زندان بفرستنش الان یه هفته است در بازپرسی داد سراست

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر ثابت شود که از جعلی بودن سند اطلاع نداشته ممکن است منع تعقیب صادر شود ، در غیر اینصورت به جرم استفاده از سند مجعول مجازات خواهد شد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر آن شخص از این موضوع اطلاعی نداشته است و دلیلی بر جرم می باشد و رفع اتهام میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر با اطلاع و آگاهی اقدام می‌کرده که جرم استفاده از سند مجعول مجازات خواهد شد در غیر اینصورت منع تعقیب صادر میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حبس و جبران خسارت و همینطور جرای نقدی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که جعل و سند جعلی معرفی کرده می‌ره زندان بقیه اگر اطلاعی نداشته باشند مشکلی پیش نمیاد.