مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری ملک

سلام من یک دایی داشتم که حدود 1 ماه ونیم هست فوت شده بعد از فوت متوجه شدیم که خانه ای که پدر بزرگ مادری ما در ان سکونت داشته تحت صلح عمری به داییم منتقل شده بود الان پدر بزرگم زنده هستن و داییم متاسفانه فوت شدن دایی بنده یک دختر و پسر و همسر دارند ایا پدر بزرگ میتونن خانه رو دو باره به اسم خودشون برگردونن

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

صلح عمری اگه به مدت عمر دایی شما بوده باشد، ملک به نام پدربزرگتان خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
عقد صلح ، عقد لازم است
و امکان فسخ قرارداد وجود ندارد
مگر در قرارداد صلح نامه حق فسخ برای مصالح ذکر شده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر حق فسخ را قید کرده اند می تواند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که پدربزرگ برای خود حق فسخ در نظر گرفته باشد این امکان وجود دارد در غیر این صورت به وراث ارث میرسد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حق فسخ یا شروط دیگه گذاشته باشه بلی در غیر این صورت خیر