مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سند عادی

با سلام خدمت وکلای محترم
سند عادی داریم که در دادگاه ارائه داده ایم مفاد سند مورد تایید دادگاه قرار گرفته و رای به صورت غیابی برای یکی از وراث که در جلسه دادگاه حضور نیافت صادر شده است
وارث نسبت با این سند ابراز تردید کرده است و گفته است نسبت به امضا و اصالت سند تردید دارد
برای اثبات سند عادی
اسناد عادی دیگری وجود دارد از پدر با امضا و دستنوشه
و همچنین اسنادی مانند
امضا برای وکالتنامه
دستنوشته و امضا برای جابجایی در محل کار که به تایید برخی از مدیران محل کار پدرم هم رسیده است
امضا جهت برخی امور خدمات شهری از جمله گازرسانی که روی برگ درخواست شهرداری درج شده است
امضا برگ سهام عدالت
امضا برای اجاره دادن خانه که هم مستاجر و هم شاهد امضا نموده اند
عایا با این اسناد میتوانیم اصالت اسناد و امضا را ثابت کنیم جهت ارائه به کارشناس خط

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را کاملاً مطالعه کردم نیاز به گفتگو دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله برای کارشناسی اصالت سند ، شما باید اسناد رسمی مسلم الصدور ، به کارشناس ارائه نمایید