مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام من با نامزدم رابطه از پشت داشتم کمی بعد از فشار دادن یه قطره خون مشاهده کردیم ولی بعد یه ساعت از واژن خونریزی کردم حدودا پنج روز همون ماه هم عادت ماهیانه نشدم الان نامزدم میگه پرده سالمه اون خون مال پریود بوده اگه من برم معاینه الان پردم سالمه یانه اخه اصلا به واژن دخولی صورت نگرفته

پاسخ ها :

یک وکیل

باید بروید پزشکی قانونی تا مشخص بشه بکارت سالمه یا نه .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
این مجموعه مشاوره حقوقی میده و شما باید به پزشک زنان مراجعه نمایید تا معاینتون کنه و بهتون جواب بده .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به دکتر زنان مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با توجه به مطالب اظهار شده به نظر همین طور میاید برای ارامش خاطر ه به یک پزشک متخصص زن متعهد رجوع نمایید