مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی پیامکی و محکومیت

سلام،
من با یک شخص دیگر دچار جر و بحث شدیم و من جواب فحاشی و توهین هایی که به من کرد را از طریق پیامک برای او فرستادم، از من شکایت کرد و من همین ها را به قاضی دادگاه گفتم و قاضی دادگاه بدون تحقیقات من را محکوم به پرداخت مبلغ شش میلیون تومان به صندوق دولت کرده است و در تجدید نظر هم همین رای تایید شد.

حال فرایند پرداخت این مبلغ چگونه است؟ آیا شاکی باید درخواست اجراییه بدهد؟ اگر درخواست اجراییه ندهد میتوان این مبلغ را پرداخت نکرد؟ حداکثر زمان برای پرداخت این مبلغ به صندوق دولت چگونه است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد