مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به شعبه اجرا مدنی واصل شد یعنی چی

پرونده ب شعبه اجرا مدنی واصل شد در صورت نیاز ب حضور ابلاغ خواهدشد
یعنی چی

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

سلام
یعنی دادگاه اجرايیه صادر کرده و پرونده جهت اجرای حکم دادگاه به اجرای احکام آمده.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منتظر ابلاغ باشید پرونده به اجرای احکام مدنی رفته است جهت اجرا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
یعنی حکم قطعی صادر شده
و محکوم له درخواست اجرای حکم را مطرح کرده
و اجرائیه صادر و به شما ابلاغ خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده رفته است برای اجرا. اگر محکوم له هستید به موجب لایحه درخواست توقیف اموال یا جلب کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محکوم له درخواست اجرای حکم را مطرح کرده و حکم باید اجرا شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حکم قطعی شده و پرونده برای اجرا به واحد اجرای احکام مربوطه ارسال شده است