مشاوره حقوقی رایگان - رابطه در زمان عده صیغه موقت

با سلام
من با مردی صیغه موقت داشتم
بعد از یکماه ک از زمان عده گذشت ب هم رجوع کردیم و خواهان ارتباط مجدد باهم رو داشتن
با توجه به اینکه هنوز عده من تموم نشده آیا میتونم ب همسرم برگردم و رابطه برقرار کنیم
آیا نیاز ب خوندن مجدد صیغه هست یا با برگشت از طرف مرد رجوع محسوب میشه و صیغه قبلی ادامه پیدا می‌کنه ؟؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پس از اتمام مدت ازدواج موقت امکان رجوع نمی باشد و پس از پایان عده می توانید مجددا ازدواج دایم یا موقت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از نظر شرعی فقط در دوران عده امکان رجوع هست. البته خودتان میتوانید صیغه را بخوانید و صیغه نامه را بعنوان دلیل قانونی محرمیت نزد خود نگه دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از انقضای مدت صیغه باید مجددا عقد صورت گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
باید دوباره در دفترخانه صیغه عقد موقت خوانده شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربرگرامي
در عقد موقت وقتی که مدت عقد تمام شد یا بقیه مدت را شوهر به زنش بخشید به یکدیگر حرام می شوند و نباید هیچ گونه ارتباط شهوی با هم داشته باشند و نمی توانند مدت را تمدید بکنند. بلکه اگر بخواهند باید دو باره عقد موقت جدید بخوانند و با هم ازدواج بکنند و بدون عقد نمی توانند با هم محرم شوند آنان می توانند در زمان عده یا بعد از عده ، دو باره با هم ازدواج مجدد کنند.