مشاوره حقوقی رایگان - تفخیذ

با سلام ..چنانچه تفخیذ در حین انجام عمل فیلمبرداری شده باشد و مربوط به چندین سال پیش باشد و بدون اجبار و زور انجام شده باشه و این فیلم به صورت اتفاقی دست پلیس بیفته ولی شاکی خصوصی در این پرونده وجود نداشته باشه و کسی پیگیری نکنه در این موارد چی پیش میاد ایا تشکیل پرونده داده میشه یا پیگیری نمیشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید ...در ضمن ((هر دو نفر اون ها پیش خدای خودشون توبه سفت سختی کردن و دیگه دست از پا خطا نکردن...))

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچ کسی نمی تواند در جرائم حدی تحقیق بکند انهم مال 10 سال پیش خودش مرتکب جرم می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این جرم از جرایم حدی است که در صورت اثبات توبه متهمین جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده های منافی عفت باید در خود شعبه مطالعه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر در این گونه جرایم طبق قانون دادگاه حق تفحص ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر چون شامی خصوصی وجود ندارد و جرم نیز حرم مشهود نمی باشد دادگاه نمی تواند وارد رسیدگی شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله پرونده تشکیل و رسیدگی خواهد شد مگر
انکار نماید و شاکی خصوصی نداشته باشد

شما باید انکار نمایید که شما نیستید و