مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه استخدامی با ارائه استشهادیه

با سلام،
من حدود 20 سال پیش در کارگاهی برای حدود 4 سال کار کرده ام.
کارفرما فقط برای 2 ماه آخر خدمت اینجانب طی لیست بیمه رد کرده است.
مدرکی دیگری برای اثبات کارکرد طی چهار سال (بغیر از لیست بیمه 2 ماه آخر) ندارم.
تعدادی از کارگرانی که در لیست بیمه کارگاه بوده اند آماده هستند تا هم حضوراً و هم بصورت مکتوب شهادت دهند که 4 سال در آنجا کار کرده ام.
آیا اداره کار استشهادیه این افراد را می پذیرد و کارفرما را مجبور می کند که برای آن 4 سال بیمه من را پرداخت کند تا به سوابق بیمه برای بازنشستگی ام اضافه شود؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در صورتیکه فیش واریزی ماهیانه دارید هم ضمیمه بفرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید با استشهادیه و واریزی مستمر مبلغی ثابت تحت عنوان حقوق رابطه کاری را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی شهود در اداره کار شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید تا رسیدگی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله می توانید شکایت کنید تا بررسی شود شهود خود را نیز معرفی نمود