مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به استخدامی

سلام بنده به مدت 12سال است که به صورت قراردادی در شهرداری به شغل آتش نشان مشغول بکار هستم و پدرم به عنوان نیروی بسیجی در زمان جنگ منطقه جنگی در قسمت ترابری سپاه به مدت چهار سال مشغول به کار بوده
و الان در قید حیات نمی باشد و مدارک موجود میباشد میخواستم بدونم میتونم تبدیل وضعیت بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل برای اعطای وکالت تماس حاصل فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در منطقه جنگی خدمت کرده بله شامل شما میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد ولی ابتدا باید ایثارگری پدرتان و
حضور حداقل شش ماه داوطلبانه در مناطق جنگی احراز گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، شامل حال شما نمیشود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است⚖

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این امکان برای شما وجود دارد اما اگر نشان در مناطق جنگی بوده باشند شما نیز تبدیل وضعیت خواهید شد پس ابتدا سابقه ایشان را در بیاورید و سپس اقدام نمایید دولت محترم در این خصوص تاکید موکد نموده است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا سابقه پدر را پیگیری و سپس اقدام نمایید