مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه ازدواج دختر

سلام من دختری 19 ساله هستم الان سه سال هست که نمیتونم با اقایی که عاشقشم ازدواج کنم بخاطر اجازه ندادن پدرمادرم اولش گفتن کارش مناسب نیست بخاطر رضایت خانوادم کارشو عوض کرد الان بخام خودم باایشون عقددائم کنم پدرم میتونه شکایت کنه؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید با تقدیم دادخواست از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ازدواج دختر باکره باید با اجازه پدر باشد یا

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکایت متصور نیست
می توانید دادخواست اجازه نکاح را تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه به سن قانونی رسیده اید اگر ثابت شود که در دادگاه با این آقا «همکفو» هستید اجازه تجویز ازدواج به شما داده میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دختر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد در صورت مخالفت بلاوجه از طریق دادگاه باید اقدام کنید و دادخواست اجازه ازدواج بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه دادخواست بدهید و اجازه ازدواج بگیرید.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام برای ازدواج اجازه پدر لازم است مگر اینکه باکره نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت دوشیزه بودن نیاز به اذن پدر و یا نیاز به اجازه دادگاه دارید و الا ازدواج شما ثبت نمی شود و این امر مشکلات حقوقی برای شما می تواند به وجود بیاورد گرچه از نظر اخلاقی رضایت والدین امری معنوی اسلامی دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر باكره باشيد
اذن پدر يا مجوز دادگاه ضرورت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادگاه خانواده جهت اذن در ازدواج اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دختر باکره نیاز به اذن پدر دارد یا از دادگاه باید اذن بگیرد