مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه تو پارکینگ

با سلام وخسته نباشید همسایه روبه رویی ما جلوی پارکینگ ما ماشین نگه میداره در ضمن 45 ساله که ما پارکینگ داریم چندین ساله مشکل داریم هر وقت خواستیم بگیم بردارین ماشین بیرون بیاد یا داخل با داد وفحاشی ما را میترسونه شکایت کردیم گفت من پارتی قاضی دارم نمتونید با من در بیفتید ولی راهنمایی پارسال بعد کلی گشتن حکم داد به کلانتری محل که تو یک هفته چندین بار بیاد نگاه کنه وگزارش بنویسه در ضمن هر وقت به 110 زنگ میزنیم میگه ترسیدن فحشهاشو میده جلوی مامورا انگار نه انگار پلیس هست چون پارتی داره وتو دادگاه متکر فحش و ناسزاها میشه بلاخره از راهنمایی اومدن وگفتن حق گذاشتن جلوی پارکینگ را ندارن تای ماه پیش که دوباره میگه برین قانون بیارین من جایی ماشینم را نمیبرم یک پاترول مدا84 دارن میگه 6 میلیارد قیمتش هست بزار خیابون دزد بزنه شما امضا بدین خرجش میدین میشه راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما باید بررسی مدارک صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد⚖⚖⚖

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ایشان حق پارک در مشاعات را بدون رضایت سایر مالکین ندارند
با 110 تماس بگیرید صورتجلسه نمایند
در صورت عدم اقدام با 197 تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید و اعلام کنید که ایشان ادعای اعمال نفوذ دارد